reede, 22. november 2013

09.02.13 MUI NE


Üle pika aja hommik kui ei ole kuskile kiiret, saab magada. Mul kaob uni ja otsustan randa jalutama minna, hüüan korra Margust, aga ta on nii väsinud, et ei kuulegi mind. Täna on Aasia vana aasta viimane päev, täna on pidu!!! Las Margus magab ja puhkab õhtuks välja, mina lähen randa jalutama.








Kui tagasi jõuan, siis võtame päikest, ujume basseinis, käime üle tänava kohvikus söömas ja läheme linna lõunapoolele jalutama. Peatänava söögikohad on päevasel ajal täiesti välja surnud, mitte kui miskit ei anna vähimatki märki, et õhtuti on siin massid, melu ja head söögid.
 

 





 
Ikka on minus veel see eelmise korra nostalgia ja püüan Margust veenda kui tore ja mõnus siin on, et istud kuhu tahad ja lihtsalt oled, aga hetke pärast pean oma sõnu sööma. Istume ühe hotelli seina äärde varju jäätist sööma kui tuleb turvamees ja ajab meid ära, ma isegi ei mõistnud, et kuidas me neid segasime või hotelli mainet rikume, aga see toob mind tagasi reaalsusesse – ajad on muutunud. Käime šoppamas ja läheme baari, kust avaneb imeline vaade merele ja lohesurfaritele. Baaris niisama istuda pole justkui sobilik ja ostame ühe kokteili, aga arvet makstes tajume, et joogile lisatakse vist ka tasu ilusa vaate eest J!




 
Hotelli jalutades käime poes ja Margus ostab tähistamiseks pudeli veini, aga kui õhtu käes ja aeg pudel külmikust välja võtta, siis see kuidagi minu kaasabil lihtsalt kukub kahhelpõrandale katki. Ju pole määratud, tuleb jälle Vana Tallinnat enne peole minekut juua J. Päev otsa on erinevaid flaiereid jagatud ja nüüd hakkame neid otsast kasutama. Vahetame raha ja liigume pidudele miljon Margusel taskus J.

Esimesse kohta jõuame kümne paiku, mängib väga imelik muusika, peale meie veel mõned inimesed, meile ei meeldi ja liigume edasi. Teine koht kuhu läheme on tõsiselt lahe, stiilne baas, hea muusika, voodid rannas, aga siis hakkab rahvast tulema liiga palju ja liigume edasi. Kolmandaks jõuame venelaste peole ja nagu teada, seal ei ole kunagi igav J. Peale seda vaatame noorte aastavahetuse etendust tantsude, trummide ja lohega. Lõpuks jõuame väga lahedasse kohta mäe nõlval katuse basseiniga ja hea muusikaga. Mis kell me hotell tagasi jõudsime, seda enam ei mäleta, tean ainult et koju jalutasime üle tunni aja.





Uus Aasta tuli meeleolukalt ja lahedalt!!!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar