esmaspäev, 26. september 2016

K 05.11.2014 Palu – Jakarta - Singapur

Hommikul vedeleme infonurgas, kõik oleme pool magamata öös väsinud. Näksida on mõned banaanid ja poiste enda korjatud kookosed.
Palu lennujaama ootesaalis multikas „Maša ja karu“, nii armas, mulle see hullult meeldib ja õnneks ei olnud mitte kohalikus keeles peale loetud vaid subtiitritega.
Jakarta lennujaam väga segase liiklemisega, igaüks juhatab erinevasse kohta. Lisaks, ärihaid, kes tahavad meid kenakese summa eest sõidutada taksoga kohalikust lennujaamast rahvusvahelisse. Õnneks teadsime, et nende vahel liigub tasuta buss, aga selle leidmine nurga tagant võttis veidikene aega.
Jakarta lennujaamas on kõik kallis, aga sööma peab ja viimane raha jääb Starbacksi – suur late on kohustuslik, sest magamatusest on pea veidi paha, lisaks on siin alati hea internet. Kõigil peale minu on kaasas telefonid ja saavad vajalikele kirjadele ning sõnumitele anda vastused.
Lennukile minnes tabab meid väike tagasilöök, sest kositakse riigist lahkumise tasu 150.000, mida meil enam ei ole. Lõime just kõik rahad sirgeks, viimased jäägid annetasime ja enne arutasime pikalt, kas hoida seda raha alles, aga ühtki silt kuskil polnud ning mõistus ei uskunud, et seda kositakse praktiliselt enne lennukisse minekut. Margus ja Siim ruttu tollist teistpidi tagasi, ATM ja jõuame ilusti lennukile.

Singapuris ööbime taas Little Indias, siit pole eriti kaugel minna meie reisi luksusliku lõpppunkti – Marina Bay-sse.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar