laupäev, 24. september 2016

K 29.10.2014 Tentena

Margus ärkab hommikul haiglasena, oli terve öö küll higistanud, siis jälle külmetanud.
Perenaine pakub hommikusööki, peale mida rendime motikad. Kauplemine käib nüüd iga asja juurde ja seegi kord õnnestud poistel hind alla kaubelda. Saame ühe äärmiselt õnnetu räbaldunud kaardi, aga see ikka parem kui mitte midagi. Ostame õhtuks bussipiletid järgmisesse linna. Üksteisest absoluutselt aru ei saanud, see et bussipileteid vajame saime kuidagi selgeks teha, aga public bussi piletite asemel müüdi meile privaatbussi piletid, eks siis hiljem ole näha, kas tegime hea diili või mitte J.
Sõidame kose vaatama, kus sissepääsuks tuleb ennast registreerida ja täisandmed kirja panna. Ala koristab mees, kes on Inglismaal tööl käinud ja räägib head inglise keelt. Koht on ilus, veidi ronimist ja ujumist, suured liblikad.















Järgmisena sõidame järve äärde, veedame veidi aega liivarannal ja ujudes. Tiirutame niisama linnas ringi, midagi erilist ei ole, lisaks hakkab veidi vihma sadama, seega läheme ööbimiskohta tagasi. Peame ennast välja registreerima ja jääme bussi ootama. Nelja ootamise tunni sisse jäävad õhtusöök, Ele-Riinu fotosessioon kohalike rollerimeestega J, lobiseme pererahvaga ja mängime kaarte.

Kell 20.00 tuleb roosa disko minibuss koos juhiga, kes mõistab ainult üht inglise keelset sõna, see on STOP ja see peaks märku andma, et keegi tahab puhata, pissile või süüa.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar