reede, 23. september 2016

P 19.10.2014 Gili Trawagan

Poisid on täis energiat, vaatamata öisele peole, käivad poisid hommikul meie juurest läbi ja lähevad jooksma. Ele-Riin tellib hommikusöögi ja toa koristuse, kuidagi on sipelgad tee voodisse leidnud.
Täna lähme randa teisele poole, kus vähem koralle ja rohkem valget liiva. Hõivame ühe varjualuse, võtame liival päikest, ujume, baarist maasika margaritad.





Tellime õhtuks massaaži neljale. Lõunasöök, poiste juurde kaarte mängima. Peale pidu ja randa vajavad poisid väikest uinakut, jätame nad magama, ise shoppama.
Sajab veidi vihma.
Jõuame massaaži kohta veidi varem ja võtame ele-Riinuga poole tunnise jalamassaži. Kellaviieks tulevad poisid ka kohale ja mõnuleme kardinatega eraldatud laudadel. Käime õhtustamas, siis keskplatilt võtame magustoiduks pannkoogid. Käime pesus ja jalutame paadisillale kino vaatama. Jalutame rannas, istume ühe baari kotttoolides ja naudime sooja tuult, mõnusat muusikat ja häid jooke. Massaaž hakkab täiega mõjuma ja meil Ele-Riinuga tuleb uneks.
Poisid  - no säti kuidas tahad neid peoõhtuid, ikka on keegi väsinud (veidi hakkavad lootust kaotama, et saaks koos peole minna).

Meie magame 10h juttu, Margus arvas, et jäi magama vist isegi hetk enne seda kui pea patja puudutas.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar