esmaspäev, 26. september 2016

N-R 06. – 07.11.2014 Singapur

Hommikul asjad kokku ja meie Ele-Riinuga ümbruskonda šoppama ning poisid lähevad juba Marina Baysse lootuses saada varem sisse. Ametlikult lubatakse sisse alates kella kahest.
Teeme vahepeal kontrollkõne ja uskumatu, Margus ja Siim ongi juba katusebasseinis ja naudivad elu täiega J! Kui meie korralikult veidi enne kahte saabume on vastuvõtus mega järjekord ja meil läheb ikka hulk aega, enne kui tuppa pääseme. Poiste eelis oli veel see, te nad said tänu oma varajasele tegutsemisele kõrgemal olevad toad ehk siis parem vaade.
Terve päeva veedame hotellis ja pargis, õhtul on erinevad esinemised ja  hotellist saab otse mega-mega ostukeskusesse, õnneks on seal kõik nii kallis, et ostmise soovi ei teki.








Hommikusöögi osas olid meil poistega erinevad arvamused, meie oleme kallis buffelauas, nemad aga nohistavad toas kiirnuudleid J, aga mõlemad saame kõhud täis ja võtame veel viimast, sest 12.00 on välja kirjutamine.
Jätame kotid hoiukohta ning linna peale jalutama. Hommikusöögiajal oli korraks kehva olla ja nüüd linnas jalutades hoian silmad lahti, kus on WC.
Täna lähevad meie teed taas veidiks lahku, poisid jäävad turule ja meie sõidame metrooga ostukeskustesse. Enne pidin Marguselt raha laenama, sest tänu kaardi sulgemisele, ei ole mul ju midagi, aina elan võlgu ja kirjutan summasid märkmikusse, et Eestisse jõudes need ära maksta. Hea, et mõnel on ikka arve peal veidi rohkem, muidu oleks täna poodlemised ära jäänud ja oleksime terve päeva vaatamisväärsusi uurinud J.






Lepime poistega kellaaja kokku, millal Marina Bayst kotid võtame ja siis lennujaama.
Enne lendu on mul tõeliselt kehva olla, palavik on vist väga kõrge ja millest see on, et oska arvata. Margus võtab mul käest kinni ja esimene reaktsioon – sa ju põled täitsa. Siimu tunneb ka ennast veidikene halvasti, aga peab paremini vastu kui mina. Vaatamata kõigele teeme lennujaamast viimased ostud ja lennukile.
Lennukis hakkab  mul veel halvem ja küsin stjuardessilt rohtu. Rohu saamine võttist kaua aega ja pidin ennast kolm korda meelde tuletama ning peale tableti võtmist läks nagu veidi paremaks.


Vantaa lennujaamas on Siim juba sama haige kui mina - kõrge palavik, külmavärinad, kehva kõht ja peavalu. Ostan lennujaama apteegist analoogset rohtu, mida lennukiski sain ja läheb veidi paremaks. Kuid sellega meie "seiklused" veel ei lõpe!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar