laupäev, 24. september 2016

K 22.10.2014 Gili Trawagan

Siim ei taha rääkida, millega ta eile öösel tegeles J. Margus tuleb hommikul üksi meile, lähen temaga jooksma ja jooksengi terve ringi, olen enda üle väga uhke!
Ele-Riin revideerib poiste elamist – liivane, habemekarvad peegli peal…, Margusel ei jäänud muud üle kui koristama hakata. Serveerime poistele nende endi juures hommikusöögi, tegelikult lausa kohvi voodisse.


Päeva veedame võttes õhuvanne, päikest, ujudes ja tervislikult smuutisid juues. Tugev vihmasabin. Õhtusöögiks topelt pihviga burger ja wrapp, üle pika aja saab seltskond toidukorrast kõhud täis J.



Läheme kõrvaltänavatele kolama. Uskumatu, miks me pole viitsinud seda siia maani teha, seal on absoluutselt kõik olemas – ööbimine, toitlustamine, poed, mošee ja kohalik elu… Tagantjärgi tarkus, oleksime pidanud pool aega olema sadama ümbruses ja pool aega kõrval tänavates.
Ostame joogid, mängime kaarte ja võitja peab täna õhtul baaris välja tegema J. Esimene rida kümnest joogist pole veel joodud, kui lauda tuuakse järgmised joogid. Baar kus muidu ei tantsita, eestlased juba tantsivad J. Baaripoiss sobitab tutvust, kutsume ta lauda, teeme pilte, kõik on heas tujus.
Edasi reggie baari, kus on tõsiselt hea seltskond ja pidu, nüüd saame veidi aimu, kuhu poisid öösiti kaovad !? meid juba teatakse, üks kutt peab mind kinni ja teatab rõõmsalt ESTONIA! Meil kohad otse lava ees, Bob Marley lood hullutavad rahvast ja panevad peo käima. Sobitatakse tutvust/sõprust, reklaamime Eestit väsimatult ja täie raha eest!









Täna me ei maga, täna on pidu! Liigume edasi järgmisesse baari, kus on selline mega rahvas, et meile jääb ruumi ainult laudadel tantsida J. Uued tutvused ja üllatavalt palju inimesi teab, kus on Eesti. Kui küsite kuhu kulub raha, siis tänase öö põhjal saab öelda, et rahvusvaheliste suhete sõlmimiseks ja Eesti propageerimisele ning see kõik käib läbi peo ja jookide kui inimesed on kõige avatumad J. Reisiinimesed vaatamata oma erinevatele rahvustele ja uskumustele on avatu ja altid looma uusi tutvusi. Ikka küsitakse kust pärit, kust tuled ja kuhu lähed ja soovitakse üksteisele midagi ilusat!



Öine suplus ja meie Ele-Riinuga magama, eks poiste seiklustest kuuleme homme (kui nad tahavad midagi jagada, viimased päevad nad oma hiliseid käimisi millegipärast varjavad või segavad jälgi).

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar