laupäev, 24. september 2016

N 23.10.2014 Gili Trawagan

Peale sellist pidu hommikujooksjaid ei ole. Ajame end üles, õnneks kuskilt ja miskit ei valuta J. Kogu hommikune tegevus on veidi uimasem, vaatame Ele-Riinuga öösel tehtud pilte ja videosid.
Poisid saabuvad oodatust varem ja kuna meil elektrit ei ole, siis randa.  Viimane täis puhkusepäev siin saarel. Käime poiste juures dušši all, pikutame ja läheme mööda sisetänavaid jalutama ning jõuame saare teisele poole. Naudime veidi merekohinat ja regegi muusikat ning keskusesse tagasi.
Ele-Riinul kõhuprobleemid. Meie sööme turuplatsil ja pakime asjad.





Ele-Riin jääb hotelli, mina-Siim-Margus üritame viimasest õhtust maksimumi võtta. Meeleolu joogid sisse ja regegi baari, kus täna on vaiksem pidu, ei visata sõrme lava ees vaid istutakse laua taga, sinna kauaks ei jää. Täna saab otsa vanake ja eelsoojenduseks läheb isegi antiparasitik J. Lähme istume baaris, äkki mina väsin ja lähen hotelli tagasi, et anda neile väike šants. Näen kuidas poistel silmad jälgivad tüdrukuid ja seni kuni nendega olen, siis nad ju viisakusest on minuga. Andmaks neiel võimalus, tuleb äkki ära väsida ja kuna mina pole red bulli kokteile joonud, siis tuleb see päris usutavalt välja.
Poisid jõuavad kelle 3 paiku.

Jamaica – Jamaica / Party every night!!!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar